Tilbage 


 

Test og undersøgelser:

  • Hårmineralanalyse:        

Speciel god til at afsløre tungmetal-ophobninger i kroppen. 

Derudover en rigtig god mineralanalyse med forslag til ændringer vedlagt.

Link:  https://www.hairscan.com/

 

 

  • Neuropeptid-analyse:        

Denne test er vigtig for at påvise evt. neuropeptid-forgiftninger fra specielt Mælke-og korn-proteiner kaldet peptider.  Det er en vigtig test som er baseret på en urinprøve som sendes til Norge laboratoriet Neurozym Pharma A/S eller via Nordic Lab i DK.

Link:  www.neurozym.no

 

 

  • CSAPx2-analyse:        

Denne test er meget vigtig, da den påviser et øjebliks billede af tarmfloraen samt evt. dysbioser i denne.  Derudover en den speciel god til at vise hvordan man nedbryder ens fødevarer og om de forskellige målemarkører er inden for normalomådet.  Den er også istand til at påvise en evt. Candida svamp og forskeliige bakterie-overvækster.

Link:  www.nordicclinic.dk/

  • Nagalase-test:    NYHED ! Nagalase 1 - Thomas_2012

Denne test er ekstrem vigtig, da den viser et øjebliks billede af Nagalse-niveauet i blodet, og dermed i hvor god tilstand ens krops immunforsvar er til at bekæmpe en potentiel og igangværnde virus-infektion.  Nagalase er således et enzym som direkte korrelerer med angrebet fra en eller flere invaderende patogene retro-vira. Der kan være tale om XMRV-virus(Xenotropic Murine Leukemia Virus Related) som er en speciel musse-virus, eller een af to andre retro-vira: HHV-6(Human herpes virus) eller HIV(Human immunodeficiency virus). Man skal snarest muligt igangsætte en behandling mod dette så tallet kan komme ned, i normalområdet som er: mellem 0,32 - 0,95. Behandlingen er med indsprøjtninger med GcMAF - et stof som kroppen selv producerer, blot ikke nok. Man stopper når niveauet er kommet indenfor i normalområdet - typisk på 0,62 -  så tager kroppen nemlig selv over derfra.  Guruen på dette felt i relation til Autisme og ASF er bl.a. den navnkundige Dr. James Jeffrey Bradstreet, MD, MD(H), FAAFP som har behandlet børn og voksne med Autisme og ASF siden 1990'erne.

 

Se Thomas' initial test fra 20/3-2012.  Hans Nagalase viser: 2,9  hvilket er højt.

 

Link:  www.europeanlaboratory.nl/
Portalen Kreacom - Manderupvej 16A, 4050 Skibby. Danmark. © 1997-2024.  All rights reserved.